Közösségi oldal ajánlat

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ökumené Kavarós Csobánka és az Antikrisztus

2009.01.16. 19:34 Landdie

A skizofrénia metamorfózisa

 

Ökume Józsefné elégedetten nézett szét a Sixtysixth Sixtusról elnevezett csarnokban összegyűlt harmincezres tömegen. Az örömittas nép mosolyogva tapsolt, sokan integettek, egymást ölelve puszikákat leheltek szellemi vezetőjük irányába, többen annyira kacagtak, hogy szemükből örömkönnyek potyogtak. Kavarós Csobánka boldogan integetett a kezében tartott apró szerelmi lepellel, melynek bugyraiból elő-előbukkant Moneytwo, az Ölelő Egyház kétdolláros pénzistenének indiános arca. A szónok átölelte a mikrofonállvány jobbján felállított Szent Jozefína szobrot, majd a túloldalon magasodó Hathor tehénisten oldalát kulcsolta át kezeivel, aztán könnyeit törölgetve akkor szólalt meg, amikor a tömeg zsivaja alább hagyott.

- Kedves szeretteim, örömmel hozom tudtotokra, hogy a Bölcsjóság Igazságának Egyháza ismét együtt van! Szeressétek egymást! Külön kö…

A tapsvihar és az ujjongás elnyomta Csobánka szavait, aki néhány pillanat múlva meghatódott hangon folytatta.:

- Külön köszöntöm a Nemespétersomlói ölelőket, akik Szlovákiából jöttek el szeretetnapi összejövetelünkre! Köszönettel tartozom az Atlantisz Szárnyatlan Angyalai közösségnek, hogy biztosította számunkra a lelkes hívek áldásos munkája során felépített sportcsarnokot!
Most pedig mindenki ölelje meg, a mellette állót!

Néhány másodperc ölelkezés után a mosolygó szónok folytatta.

- Látjátok, milyen szép dolog a szeretetteljes ölelés! Ilyen kis idő alatt harmincezren öleltétek át a másikat és harmincezren öleltek vissza benneteket! Láthatjátok, hogy a Mindenható gondot visel reánk! Nincs is szebb dolog mint a szeretet!

Többen bekiabáltak.
- Hallelúja Csobánka! Dunántúliel áldjon meg! Moneytwo hozzon rád jószerencsét!...

Ökumené arca komorrá vált, felemelte kezeit aztán fennhangon mondta.

- Sajnos a gonosz erők nem így gondolják! Még nincs egy hónapja, hogy a Mindenható elküldte az Ő angyalát hozzám….

Néma csend lett úrrá a gyülekezeten.

- Igen, a Mindenható elküldte Ámorielt, aki figyelmeztetett egy jellel! Ámoriel nyilalást hozott a bal térdkalácscsakrámba. Várnom kellett a teliholdig, hogy Istharielt hívhassam segítségül, aki megmutatta, pontosan mi is az üzenet, mikor karcolatos ősi ezüsttáblámból szólt hozzám.

Csobánka ismét hatásszünetet tartott, döbbent tekintetek ezrei meredtek rá.

 - Nincs semmi kétség, az Antikrisztus újságíró, ráadásnak netes újságíró! Igen kedves hívek, ez az igazság!

A tömeg felhördült.

- Isthariel megmutatta Babilon bukását, hogy bátorítson engem! Elmondta, hogy a Mindenható az alfa és az omega és így a betűk leplezik le az Antikrisztus kilétét is. Még nem tudom, hogy pontosan ki is ez az elvetemült gonosz állat, fenevad. Isthariel megmondta, hogy talán a Főnév vagy Melléknév néven ismeretes, de én tudom, hogy ez a személynév más, hiszen a cselekedet határozza meg a nevet! De az nevet, aki a végén nevet!
A gyülekezet riadtan vetette a kereszteket, sokan védőpentagrammákat rajzoltak maguk köré, többen hevesen lapozták a náluk lévő Necronomicont.

Ökumené rövidesen folytatta.

- Kedves hívek! Látjátok, hogy a gonosz megfertőzte a világot. Ugye mindannyian ismeritek a Bibliát! Ismeritek a szentírások talán legnagyobbikát, a legmegdönthetetlenebb fundamentumot. A Mindenható, a mózesi törvények által már jóval Jézus előtt rámutatott a helyes útra. Idézem.:” És a ki szidalmazza az Úrnak nevét, halállal lakoljon, kövezze azt agyon az egész gyülekezet; akár jövevény, akár benszülött, ha szidalmazza az Úrnak nevét, halállal lakoljon.” Kérdem én, mit cselekednek ezek a sátáni állatok? Hol Szent Ariadnét állítják be a Minotaurusz lányaként, hol nekitámadnak a szeretetet képviselő egyházaknak!

A tömeg egyként visszhangozta.:
- Rontassék le a gonosz minden munkája!

- Nagyon szomorú vagyok kedves testvéreim, de leginkább dühös! A gonosz elleni harcra legjobban talán a feledésbe merült Ausztrál Mélytengeri Szent Tekercsek hívják fel a figyelmet. „Szemet szemetért, fogat fogatért!” A kinyilatkoztatás az kinyilatkoztatás szeretett testvéreim! Ezek a szemetek, állatok, a sátán cinkosai, kik ellepik a világot, hogy megrontsák a jövőt! Nem véletlen, hogy Józsué, Sámuel és a Szent próféták kiirtották a gonoszt csecsemőstől, szamarastól azokban a nehéz időkben. Én mondom néktek, hogy ha kell, szemet vájjunk ki ezen szemétért és fogat üssünk ki a sátán fogatán ülők szájából, hogy elhallgattassuk szennyes pofájukat, melyből fertő tör elő!

A gyülekezet az alábbi mondatokat kiáltozta.:
- Szent Marduk segíts!... Boldog Ariadné fonala könyörülj rajtunk!.. Halál a Sátánra!
Kavarós Csobánka ritmikusan ütlegelni kezdte a pulpitust, az azt tartó mikrofon kezdett begerjedni, de nem csak az.

- A Mindenható megmondta, hogy ez a Főnévnek, Melléknévnek, vagy hasonlónak hívott személy gonosz szavaival cselekszik. Ő a gonosz Tollaskígyó! Úgy gondolom szeretett értelmes híveim, nem kell magyaráznom, hogy a kígyó miféle szörnyű lény! Az Úr, büntetésül a Genesisben elvette az összes végtagját! A Tollaskígyó viszont írni tud! Itt rombol az interneten szidja az Úr nevét, Ő a szeretet legnagyobb ellensége. Nem véletlenül tollas! Ki kell taposni a belét!

A tömeg hevesen éljenzett, talán egy perc is beletelt, míg a pulpitust öklével csapkodó Ökumené meg tudott szólalni.

- Szeretetbeszéd vagy nem, a gonoszt, a gonoszságot így vagy úgy, de el kell pusztítani! Ezek az állatok beivódnak mindenhova! A férgek a szeretet, az ölelés és az igaz emberek legnagyobb ellenségei! Szóval, tettel, ingával, Bibliával, Necronomiconnal, igaz tanításokkal üldözzétek a Sátánt! Öltsétek magatokra a szellemi fegyvereket, és a fizikaiakat is, ahogy Mózes tette! Kitaposom a belét annak az Antikrisztusnak!!!!
Csobánka hatalmasakat csapott a pulpitusra, a mikrofon dörögve erősítette fel a zajt, ami szinte sokkolta a gyülekezetet. A szónok felsebezte kezét, vércseppek hullottak az első sorokban álló emberek közé.

- Hazugságra építi a Sátán minden szeretetellenes tettét! Én, mint a szeretet felkent szolgája mondom néktek, hogy ezeket az állatokat el kell tiporni!

A szónok akkora erővel ütlegelte az állványzatot, hogy a mikrofon szinte már semmi beszédhangot nem továbbított az erősítőkhöz. Ökumené mindkét kezét elborította a felsebzett végtagokból kijövő vér.




 

 

A folyosón sétáló őr a hármas elkülönítő felé vette lépteit, amikor meghallotta a dörömbölést. Jól sejtette, honnan jönnek a hangok. Az zárt betegszoba törhetetlen, kicsiny ablakát két ököllel ütlegelte belülről az ápolt nő, saját vére egyre inkább összekente az üveget. A beteg hol artikulálatlanul, hol érthetően üvöltözött.

- Hrrraaaaahhhrrr. El kell pusztítanunk minden gonoszt! Kibelezzük a sátánt és megfüstöljük a ganaját! Nem csak mi itt harmincezren, hanem minden jóérzésű, igaz, szerető ember! Hrrööööaahhh…blööblöö ahhrrr.. Nem válogathatunk a módszerekben, hiszen a Sátán sem teszi! Hrraabbllöööhrrr…öööhrhrlaaahhhh.

Az őr elsápadt, hiszen még csak két hónapja dolgozott az elmegyógyintézetben. Nem sokat vacillált, megnyomta az ajtó melletti riasztógombot. Talán egy perc telhetett el, mire a helyszínre sietett egy orvos és egy ápoló, néhány pillanatig bámulták a véres ablakot ritmikusan csapkodó nőt, aztán a doktor az ápolóhoz fordult.

- Készítsen elő kétszáz milligramm thorazine-t, bár látom nem lesz egyszerű beadni!

Ökumené még hevesebben tombolt, az elkülönítő ablaka egyre véresebbé vált, a gumifalak fehér műbőrborításán szétkenődött saját vére. 

- Hraagghh.. Sátánfattyak, mocskos állatok! Nyelvetek, mint a kígyó nyelve! Szemét vadbarmok, kik átkozódtok, pusztulás totális halál rátok! Szeretett gyülekezetem! Most imádkozzatok a gonosz emberek ellen! Hrghrraaaaaaaahgr!

A doktor az előkészített fecskendővel a kezében közelebb lépett az ajtóhoz, majd megcsóválta a fejét.
- Így nem tudom beadni az injekciót!
Az ápoló az orvosra nézett.
- Talán az ételbeadó ablakon keresztül próbálja megszúrni!  

 Csobánka tekintete egy pillanatra találkozott az orvoséval, zavaros tekintete kitisztult egy pillanatra, ám ebben a tekintetben valami borzalmas félelem tükröződött. Ökumené ismét ordítozni kezdett.

- Te vagy az Főnév! Te vagy az Antikrisztus! Megismerlek az ocsmány fonendoszkópos medálodról! Azt hiszed, hogy az Isten igaz szolgájára rátámadhatsz a kezedben lévő lándzsával? A pokolban fogják kitépni az angyalok a beledet te féreg! Hrgrhööörrgh..Hrööööghraaaahhhh…

Az orvos és az őr összenéztek, ez utóbbi hirtelen kinyitotta az ételbeadó ajtaját, az orvos pedig várta a kedvező pillanatot a szúrásra. Ökumené a legválogatottabb szitkokat üvöltötte dobhártyarepesztő hangerővel.:

- Ezt a hozzászólást az Admin törölte.

Az orvos szúrt, de Csobánka valahogy kitért a fecskendő elől és majdnem megharapta a „támadót”. Közben veszettül szitkozódott.:

- Ezt a hozzászólást az Admin törölte.

A doktor második próbálkozása sikerrel járt. A fecskendő befúródott a beteg hasfalába, a thorazine célba jutott. Csobánka elkapta a „támadó” kezét és mélyen beleharapott abba, közben gyalázatos szavakat préselt ki a fogai között.:

- Ezt a hozzászólást az Admin törölte.

Az orvos is káromkodni kezdett cefet módón, de sajnos hozzászólását az Admin törölte.    


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://realistautopia.blog.hu/api/trackback/id/tr50882330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.01.18. 17:22:52

Ez egy zseniálisan eltalált mű. A valóság görbe tükre, amiben az Orvos és a Főnév.... rólam mintázott.
süti beállítások módosítása