Közösségi oldal ajánlat

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keleteuropiel arkangyal üzenete a démonokról

2008.11.10. 12:53 Landdie

A mentális világ bugyutizmusa és a távgyogyászat. Konkrét szertartások. Jussunk előbbre, mínusz egyről a nullára!

Napjainkat átszövik a sötét és gonosz energiák, a negatív gondolkodás az elárvító közöny és az élet fontos dolgainak meg nem ismerése. A démonok, gonosz szellemek mindenhová befészkelték magukat, ott rejtőznek az alföldi klumpától a bidé vízkövén keresztül, a Stolwerck csokiig mindenben!

Ez nem vicc és nem játék! A pozitív gondolkodás és a szeretet hasson át bennünket, meg a tudomány, de csak az a része amit még nem fertőzött meg a Gonosz logikája.

Néhány konkrét példával szeretném nektek bemutatni, hogy miként kell harcolni a gonosz hatalmasságok ellen, melyektől eltávolodva megtisztulást nyer a lélek.

Sokan talán még nem mérték fel, hogy mennyire szennyezett démonoktól a saját otthonuk. A legegyszerűbb módszer a fertőződöttség megállapítására, ha van otthon egy öreg ingaóra amelynek közelében nem kiabáltak sokszor, ezért átitatta a szimpatikus-mágia. Felhívom a figyelmeteket, hogy a kakukkos óra nem jó! ( Azt a hamis tanítók szokták ajánlani, a traktorcsapággyal együtt! )

INGAÓRA SZERTARTÁS – A HELYES DÉMONVIZSGÁLAT
A szertartás csendet igényel, az óra hangjának kell a leghangosabbnak lennie!

1. Kötözzük az ingaórát az egyik ajtónk szemöldökfájához.
2. Hagyjuk, hogy hadd ingjon így egyben az egész.
3. Koncentráljunk erősen a lelki békénkre, aztán figyeljük az óra és az inga lengését.
4. Nagyon fontos, hogy a lakóhelyünknek megfelelő regionális angyalhoz imádkozzunk, mert Ő az adott környezet védelmezője. Ne forduljunk rögtön a magyarországi fő arkangyalhoz, hanem ki-ki a szükségeshez. A regionális angyalok nevei magukban foglalják, hogy hova tartoznak. A nevek.: DUNÁNTÚLIEL, TISZÁNTÚLIEL, DUNTISZKÖZIEL.
5. Figyeljétek alaposan a lengő órát és a benne lévő ingát és mondjátok hangosan háromszor!:
6. ” Drága Dunántúliel mutass utat, hol a gonosz, hol a démon, van-e rajzszeg a buborékon. Tejszín bogár, talpas pohár, távozz tőlem kankós homár! Lehetsz kövér, lehetsz vékony, felismerlek gonosz démon! Itt vagy közel, mert nem vagy távol, honnan jöttél? Kambodzsából?”
7. Várjatok három-négy percet lelki békétekben, aztán már tudni fogjátok, hogy merre van a gonosz a lakásban! Írjatok le mindent és osszátok meg egymással, hogy mit súgott az angyal! A tapasztalatcsere rendkívül fontos, hiszen a gyanakvás sosincs ok nélkül!

Vannak pillanatok, amikor az igaz megtisztuláshoz nem elegendő angyalokat hívni segítségül! Ekkor fordulunk az elementálokhoz. Mindenkinek lehet igaz őriző elementálja! Most a föld-elementál megidézését mutatom be nektek.

FÖLD-ELEMENTÁL MEGIDÉZÉS SZERTARTÁS
Ehhez a szertartáshoz is teljes csend szükségeltetik!

1. Vigyünk be a konyhába két kilogramm virágföldet, öntsük ki az asztalra. Fontos, hogy virágföld legyen, mert a démonok utálják a földet is, meg a virágokat is!
2. A szertartás pozitív energiáját az elektromosságból merítjük. Ne spóroljunk az energiánkkal, hiszen százszorosan kapjuk vissza azt! Ezért vásároljunk három darab (tartós!) góliát elemet és azokat háromszög alakban helyezzük a földbe úgy, hogy azok a talpukon legyenek. A háromszög alakzat megválasztásánál ugyanazokat a méretarányokat alkalmazzuk, mint amit a mellbimbócsakráink és a köldökcsakránk meghatároz.
3. Kerítsünk egy agyagedényt, (fontos, hogy agyagfedős edény legyen, de a fedő az idézés alatt legyen levéve!) és helyezzük azt a földben háromszögben álló három góliát telepre.
4. Koncentráljunk erősen az így felépített térkapu oltárunkra, leginkább az elemeket nézzük, és mondjuk el hangosan háromszor.
5. „ Drága Energizel, Vartael, Durocel! A föld, az hová az áram mégyen, gyere elő, kérlek szépen. Ez itt a földnek elemen tálja, te a Földnek elementálja. Én ki szívem elevenen tárja, te ki a démont megtalálja. Az egyenáram a váltód legyen, lakásomban s fenn a hegyen. Űzd a démont űzd hát elementál, lássuk a tálba a gonosz belement már?”
6. Miután háromszor felolvastuk az idéző idézetet, már majdnem kész is vagyunk. A démon benne lesz a tálban! Az agyagfedőt rakjuk az edényre, majd a lezárt edényt vigyük ki a kertbe és ássuk el hat láb mélyen. Nagyon ügyeljünk rá, hogy a fedél ne mozduljon el, mert a démon kijöhet!

Nagyon fontos, hogy az elementál idéző szertartás során távol tartsuk magunktól az energia vámpírokat. Ha erősen koncentrálunk feléjük, akkor megjelenik előttünk a vámpírlást szolgáló két fog. Ekkor koncentráljunk a fogakra, küldjünk rá átlátszó fényt magunkból és ismételgessük magunkban.: „ Távozz tőlem Tooth-Anód és Tooth-Katód!”




Biztos előfordult már veletek, hogy a démonok és sötét fejedelmek makacsul ragaszkodtak lakókörnyezetetekhez. Van hatásos szertartás, de ezt az előzőektől ellentétben erős hanggal és fénnyel kell végezni.

FÉNY-HANG-MÉDIA alapú DÉMONCSAPDA
Jelenleg a hétfői napokon az este negyed tíz órai időpont a legalkalmasabb!

1. Helyezzetek el UV lámpákat ötöt vagy hatot, (attól függően, hogy mire akartok jutni) abban a szobában, ahol a tévétek van. Gyújtsátok meg a lámpákat.

2. Ebben a szobában felerősítve szóljon Bach D-mon toccata és flúgája. Erre azért van szükség, mert Bach parázna akkordjai Lucifertől származnak, aki ugye dicséretvezető volt a Mennyben bukása előtt. A D-mon alapvetően démonidéző akkord. A démonok jönni fognak rá, mint Mózesnek a sziklából fakasztott víz!

3. Kapcsoljátok be a közszolgálati MTV-1-es csatornáját, hangosítsátok fel az adást.

4. Erősen, tisztán koncentráljatok a Kékfényre, mindegyikre. Amikor a tévében elkezdődik a Kékfény szirénázása, akkor pusztulnak igazán a démoni seregek! Az áhitat megnyugtatólag hat és nem szabad megijednünk! A tévéből, igen a plazma mögül előlép majd a hátán tollseprűt viselő Szent Kovácsné Ultra Viola, aztán előhúzza kombinéje alól a füstölő fakardot, s oda fog lépni a fal mellett guggoló energiavámpírhoz, és ráförmed a lényre.: - Köpöd ki a konnektort, te gonosz bestia!!! -

5. Nagyon fontos, hogy tisztán kérjük az Úrtól a Kékfényt! Imánk mindenkor meghallgatásra talál, ezért így szóljon!

6. „Drága Isten! Rontsd le a gonosz minden mesterkedését és munkáját! A Dalai Láma és Al Bashír ajatollah dugítsák el az ördög csatornáit! Jézus vére mossa el a Sátán és minden csatlósának gonosz szándékát! A kénköves lávatóban pusztuljanak a gonosz lelkek az idők végezetekor! Sötét János, Sötét János, Jean Dark, Jean Dark segíts!A kék fény, a Kékfény ami nem vörös mint a lávató, de öl, mint a tizedik csapás, vegye kedvét a Gonosznak! Drága Isten, ne engedd, hogy az ökumenikus ördögök feljöjjenek a negatív geosátáni törésvonalak mentén! Rontsd le az energiavámpírok minden munkáját! Te vagy aki vagy, volt és lesz! Őrizd meg, ha más fél, voltot elemeinkben, hogy démont foghassunk táljainkban! Ne engedd, hogy az energiavámpírok leszívjanak minket, mikor elemünkben vagyunk! Ámen! Hallelúja! Insallah! Shalom! Konyicsivá! Dobrüj vécser!

Én mondom néktek, hit nélkül nem juttok sem négyről az ötre, sőt még egyről a kettőre sem, esetleg mínusz egyről a nullára! Óvakodjatok a hamis tanítóktól és a negatív energiájuktól!

Az Isten áldjon mindenkit! Meg Keleteuropiel, Hungariel és Beatle-Ham csillaga!

A bejegyzés trackback címe:

https://realistautopia.blog.hu/api/trackback/id/tr4761351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2008.11.11. 20:56:23

Kedves Landdie!
Gratulálok a blogod indulásához, ami biztosan sikeres lesz. Külön köszönöm, hogy az én írásaimat is felvetted ajánlatodba. Üdv: IGe

Landdie · http://realistautopia.blog.hu/ 2008.11.12. 22:49:19

Köszönöm IGe a biztatást. Most még ismerkednem kell a beállításokkal, de ha belejövök már akkor könnyebb dolgom lesz és csak az írásra kell koncentrálnom.
süti beállítások módosítása