Közösségi oldal ajánlat

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Megoldás az evilági mikrobákra

2008.11.14. 11:17 Landdie

A Holy Idol Cosmetics Kft. bemutatja...

H.I.C.- Holy Water Antiseptic Tabletts – 45db/ box

A hívők végtagjaikkal számos kórokozót mosnak bele a szenteltvíz tartó edényekbe. A szenteltvíz sokáig tartózkodik az edényben, hiszen ritkán kell feltölteni, mert nem fogy túl gyorsan. Az amőbák elszaporodhatnak a vízben, az amőba esetleges kontaktlencse alá jutása pedig súlyos látáskárosodást okozhat. Ez a szer a kórokozók mellett az amőbákat és a moszatokat is elpusztítja, ezáltal megóvja a hívőket. Egy tabletta tíz liter szenteltvíz fertőtlenítését biztosítja, az eredeti ( fel nem higított ) folyadék 24 órán keresztül teljesen kórokozómentes maradhat.

 

H.I.C.- Ring Cleaner Antiseptic – After Kiss Sensitive 200ml & Holy Strong 200ml

Bizonyára ön is gondolt arra, mekkora veszélyt jelenthet a gyűrűcsókolgatás során a csókoló alanyok szájról-gyűrűre, majd gyűrűről-szájra átjutó baktérium, vírus, gombatömeg. A gondos gyűrűviselő minden csók után fertőtlenít!

A megfázásos időkben fokozott a cseppfertőzés veszély. A szájon át terjedő betegségek megelőzését szolgálja ez az extra erős szer. A I.C-Holy Strong tökéletesen fertőtleníti a szoborlábak aranyozott felületeit is, elpusztítja a zöld gombákat az aranyozáson, amit a hívők szájváladéka táplált eddig. A termék bejut a szoborlábak ujjai közé, minden kórokozót megölve szolgálja a használók egészségét.
 
 

 H.I.C.- Fungicide- After Mass formula 420ml

Sajnos az áldozások során a szertartást végző pap nem tudja ostyánként fertőtleníteni a kezét, hiszen erre nincs idő. A hívőszáj- papkéz- (másik) hívőszáj érintkezés során korunk mikrobiológiai veszélyeit hivatott kiküszöbölni ez a szer. Bőrbarát, teljesen szagtalan, gyorsan beívódik a bőrbe, ezért az ostya ízét sem befolyásolja.

 
 

H.I.C. SOUL SAVER oral spray

Ugye Önnek is fontos a szájhigiénia? Új termékünk a ministránsfiúk számára készült szájspray, mellyel a tejfogakat ápoló hatás mellett a kellemetlen szájszag kialakulása is megelőzhető. Baktériumölő, gombaölő, vírusölő hatású szer, segít megmenteni a ministránsfiúk édes kis lelkét! Növényi kivonatok szenteltvízben oldva érik el a kívánt hatást, miközben a kisfiúk töretlen áhítattal tapadnak Önre hálájuk jeléül. Csak a legkiválóbb ministránsfiúknak adjon belőle, felbecsülhetetlen érték!

 

H.I.C. GLORY tonsure balm

Szeretné elkápráztatni híveit? Itt a megoldás! Az új, ápoló hatású tonzúra-balzsam, melynek segítségével az Ön tonzúrája glóriaként csillogva fénylik a templom gyertyáinak fényében, s még a gyóntatószék sötét árnyai közt is világítani fog a balzsam egyedülálló Luciferin® tartalma miatt. Egyetlen más tonzúrabalzsammal sem érheti el ezt a hatást! Mennyei ragyogást kölcsönöz tonzúrájának, megerősítve ezzel hívei hitét!


Mind a szöveg, mind a képek saját szellemi alkotásaim!

A bejegyzés trackback címe:

https://realistautopia.blog.hu/api/trackback/id/tr75768576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AM580 2008.11.15. 09:21:15

hávazze! honnan szedted ezt a fotosoppolt baromságot?
legalább a középiskolai biológia tudásod használd már egy kicsit.
vagy ha te írtad ezt az egészet, akkor inkább nem az írással kelene foglalkoznod.

Lord_Cica (törölt) 2008.11.15. 09:55:35

Aranyos :))) Megy a könyvjelzőkhöz :)
(Az RSS az ördög műve, ezért tilos használni)

Landdie · http://realistautopia.blog.hu/ 2008.11.15. 12:13:16

AM580
Én írtam az egészet.:))
Lehet, hogy kombinálom javaslatodat. Felkeresem az Unilever vallási-kozmetikum tagozatát, plusz az írással is foglalkozom...:))

Köszi az olvasást!
süti beállítások módosítása