Közösségi oldal ajánlat

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Mese a rendőri erő-szak-máról

2008.11.19. 16:30 Landdie

Valóban rendőrök tutujgatták meg E.Piroskát? A "Zs" ügy paródiája.

Péternyi Gergő főkapitány felnézett Sherlock Holmesra, majd összevonta szemöldökét. Nem akarta elhinni, amit az imént hallott.
- Micsodaa? Aladdin főtörzsőrmester, Ali Baba tizedes és Dr.Justice megerőszakolták Piroskát? És ott volt Innocenti József bíboros úr is? Lehetetlen…


Sherlock hevesen bólogatott, közben többször beleszippantott a hasispipájába és megszólalt.
- Sajnos ez mind igaz, de Piroska is akarta az erőszakot!
A főkapitány kikerekedett szemekkel nézett, tekintetéből a jogos értetlenség sugárzott.
- Akarta az erőszakot? Ezt meg, hogy érti?
Holmes komótosan kifújta a füstöt egy mély szippantás után.
- Nevezett sértett, Erdőszéli Piroska a Rákóczi térről indult haza munka után, hajnali háromkor egy Persian Baghdad Cabrio típusú, vörös-fekete mintás repülőszőnyegen. A rendszámtábla korábban leesett a járműről, a forgalmi engedély pedig már lejárt.
-Folytassa!- sürgette Gergő.


- Nevezett sértett a Gellért-hegy felé vette útját. Dr.Justice zászlós a Szabadság hídon mérte be a traffipax-szal. Százhatvannal hajtott Erdőszéli kisasszony, ráadásnak kétszer előzött felülről! Hatszori záróvonal átlépést is tapasztalt az intézkedő rendőr, aki üldözőbe vette a hölgyet. Justice zászlós nem tudta utolérni a dugó miatt a sértettet, ezért a kollegákat hívta segítségül. Ali Baba tizedes a Lánchíd budai végénél épp végzett a negyven rabló letartóztatásával.
- Hogy..mi?- a főkapitány az asztalra csapott.
- A negyven rabló, törvénytelen eszközökkel akarta megnyitni az Alagút úti törvényes forgalmi dugót! Kenyér és húsjegyekkel, meg tesco-s stangli vonalkód felolvasásával is próbálkoztak. Aladdin főtörzsőrmester csatlakozott az alagút túloldaláról, mert ő a Cora-ban vásárolt szezámmagos kiflit. A szezám tárulj, búzamoly tágulj-ra feloszlott a torlódás. A törvényes dugót törvényes eszközzel meg tudta szüntetni.
- Tovább!


- Szóval Ali Baba és Aladdin letartóztatta a negyven ukrán rablót, majd parancsot kaptak a központból, hogy vegyék üldözőbe a piros-fekete Persian Cabriót.
- Jó! De, hogy jön ide Innocenti bíboros?!
- Piroska kisasszony, amikor meglátta, hogy Aladdin és Ali tizedes elzárták az utat, éles kanyarral megfordult, de épp szembe találta magát Justice kocsijával. Felülről megelőzte a doktort, aztán a Hegyalja út fölött száguldott. Innocenti bíboros úgy jön a képbe, hogy eleinte csak szemtanú volt, deeee…
Sherlock köhögni kezdett, hangján már érződött, hogy alaposan kiszáradt a szája, amit a hasisfüst csak fokozott. Péternyi főkapitány felállt székéből, a bárszekrényhez lépdelt, aztán egy fémlámpással a kezében tért vissza a helyére, majd a régi lámpást Holmes felé nyújtotta.
Most a nyomozó nézett értetlenkedve.
- Hát ez…?
- Régi, nagyon régi gin! Aladdin főtörzstől kaptam a névnapomra. Húzza meg, de vigyázzon, hogy szorosan fogja a szájába a nyílást, mert a gin még kiszabadul és összepiszkítja a szőnyeget!

Sherlock nagyot húzott a lámpásból, aztán megkönnyebbülve folytatta.
- Innocenti bíboros a Gellért szertartást végezte a hegy délnyugati lejtőjén, paptársaival, a keresztekkel, meg a hordókkal együtt.
- Micsodát? Micsodát végzett?
- Valami megszentelés féle. A földbe keresztet vetnek, aztán hordókat gurítanak az elvetett keresztek fölötti földrétegeken, hogy a lejtőn  a föld tömörödjön. Nyilván azt akarják elérni, hogy az eső ne mossa ki a kereszteket, így biztosan kikeljenek. Igaz nem értek a keresztvetés agrono-liturgiájához, de a lényeg az, hogy a hordók önmagukban nem elég súlyosak ahhoz, hogy megfelelően tömörítsék a földet, ezért a papok közül önként jelentkezőket keresnek, akik belebújnak azokba.

 A főkapitány a kezével malmozott és kíváncsian nézett Holmes-ra.
- A lényegre kedves kollega!
- Jó! Jó! Szóval Innocenti meglátta a lejtő alján elhúzó repülő szőnyeget, aztán felpattant a saját, szolgálati Kerub Ezekiel típusú motorkerékpárjára. Valószínűleg megzavarhatta Piroska kisasszonyt az, hogy a bíboros bekapcsolta a glória alakú megkülönböztető jelzését. Ali Baba, Justice és Aladdin, ekkor már szorosan a repülő szőnyeg nyomában járt. A lényeg, hogy Piroskát a Gellért-hegy tetején lévő macskamargarin üzem irányába terelték.
- Macska…micsodaaa?
Péternyi Gergő szájtátva nézett a bólogató Sherlockra.
- Macskamargarin üzem. Cica-Delma. Cicadelma. Így hívják!  
- Ja! Tényleg, már emlékszem a gyárra, de mi a fenének avatkozott bele a dologba Innocenti?
- Két apáca, akiknek az volt a dolguk, hogy a hordókeresztségen átesett papok sebeit gyógyítsák, túl alacsonyan álltak a Hegyalja út mellett. Erdőszéli kisasszony szinte megskalpolta őket. Ez kimeríti a Btk. "cserbenhagyásos repülés” fogalmát!
- Aha…
- Nem sokkal a mongol hősi emlékmű alatt, a hegy északnyugati lejtőjénél utolérték Erdőszéli Piroskát. Minden szinte egyszerre történt. A szőnyeg makramé meghajtása csődöt mondott, és a jármű tehetetlenül zúgott lefelé. Az egyik facsúcs majdnem felnyársalta Piroskát, ez. (de majd később) befolyásolta az orvosi szakértők eredményeit.
- Tovább!

- Dr. Justice miután megállapította, hogy személyi sérülés nem történt, jegyzőkönyvet vett fel. Közölte Piroskával, hogy feljelenti kétszáz százalékos sebességtúllépésért. Ali a záróvonalak átlépéséért, szabálytalan előzésért, Aladdin pedig ellenszegülésért írt jegyzőkönyvet. A bíboros meg nézte és közben vetette a kereszteket a lejtőn.

- És mi van a megerőszakolással?
Sherlock megvakarta a feje búbját, majd nagyot sóhajtott.
- Nehéz ügy! Piroska simogatni kezdte a rendületlenül jegyzetelő Justice gumibotját.
Péternyi mérgesen az asztalra csapott.
- Aztán melyiket?
- No ez az. Látom főnök, te is tudod, hogy Justice elveszítette a férfiasságát egy baleset során, és az implantátum…
- Szóval melyiket?!
- A nadrágjában lévőt!
A főkapitány felpattant és ökölbe szorított kézzel kezdett járkálni, aztán Holmes felé fordult.
- Mit mond a nő?
- Azt mondja, hogy Justice kényszerítette, hogy fogja meg a szervét, különben leadja a jegyzőkönyvet.

- Hmm. Zsarolás? És mi van a többiekkel?
- Furcsaságok, pesti szleng.
- Micsoda? Jó..Jó, vegyük sorra. Ali Baba tizedes mit csinált?
- A rendőr elmondása szerint, Erdőszéli Piroska megkérte őt, hogy bilincselje meg, aztán azt tehet vele, amit akar. Meg valami olyasmit mondott neki a hölgy, hogy nfvszgn harminc rugó lenne, de neki most ingyen.
Péternyi Gergő a fejét rázta.
- Mi az, hogy nfvszgn? A harminc rugót értem.
- Mi sem tudtuk pontosan, aztán egy makktársalgó nevű internetes fórumon megnéztük.
Nfvsz/gn annyit tesz.: natúr, francia, végig, szájba, gumi, nélkül.
A főkapitány arcán a komorságból előtűnő vigyor látszódott.
- Háát, Justice-nak ez aligha sikerülhetett volna. Már mint gumi nélkül. Mit mond a sértett?
- Azt mondja, ő csak annyit mondott a tizedesnek, hogy a rendszám NFV- százvalamennyi, és harminc rugó tört el a Persian Cabrióban. Ali tizedes szeme elkerekedett, azonnal bilincsért nyúlt, de mivel a felajzott rendőr azt nem találta, segítve a rendőri intézkedést adott neki egy rózsaszínű bilincset, amit a bíboros vérvörös szemekkel nézett.

- Tovább!

- Azt mondja Piroska, hogy közösülésre kényszerítette a rendőr!

- Mit mond Ali?

- Idézem szó szerint.:” Nevezett személyre felhelyeztem a saját rózsaszín bilincsét és kétszer megtöröltem a kezét a Dr. Justice zászlós gumibotjából kifolyó szilikonos szennyeződés eltávolításának foganatosítása céljából. Az Opel Astra típusú szolgálati autóm hátsó ülésére tuszkoltam E. Piroskát, aki vadul tépni kezdte a fogával a szolgálati alsónadrágomat. A hölgy bilincsével összefogott kezét átfűzte a tarkómon és fojtogatni kezdett. Közben letolta a bugyiját a hölgy, de annyira száraz volt, hogy…”
- Jó, elég! Mi van Aladdin főtörzzsel?
- Biztosította a nyomokat. Elmondása szerint talált tizenöt gramm kokaint a szőnyeg „motorházába” varrva. Amikor telefonált a központba, akkor hallotta meg az eljáró Ali tizedes segélykiáltását. Justice és Aladdin az Astrához szaladtak, közben a bíboros több keresztet is elvetett. A rendőrök, amikor megtalálták az ölelkező párost fegyvert rántottak, mert az (elmondásuk szerint) vérszomjas ábrázatú, letolt bugyijú Erdőszéli Piroska vadul lovagolt a fuldokló, lilásra kékült fejű kollegájukon.


Péternyi az állát vakarászta, közben kérdőn nézett Sherlockra.
- Szemtanúk? Vannak civil szemtanúk? Mit láthattak, ha vannak ilyenek?
-  Sajnos vannak és a lehető legrosszabbkor kapcsolódtak bele az események megfigyelésébe. Úgy negyven tanú, akik a Cicadelma üzem látogatásán vettek részt, látták, hogy egy rendőr egy rendőrautóban egy megbilincselt nőt erőszakol, ráadásnak alulról! Nehéz kimagyarázni, hiszen a látogatók azt is elmondták, hogy két másik rendőr pisztolyt szegezett Piroskának.         
- Nagyon kínos ez Sherlock! És mi van a bíborossal?
- Feddhetetlen. Némi pedofília, de inkább nem hozom fel, a titkosszolgálat majd intézkedik, ha a kellő mértékű lesz a politikai felhatalmazás. Piroska különben sem fiú.


A főkapitány homlokán izzadságcseppek jelentek meg, aztán valami pirulákat húzott elő a fiókjából és egy maroknyit magába tömött.
- Mi van az orvosszakértői véleményekkel?   
Holmes a papírjai között turkált, hol az írásra, hol a kapitányra nézett.
- Erdőszéli Piroska fején, karjain, combjain zúzódások láthatóak. Tűlevél a fül mögött, bilincshorzsolások. Hüvelyi sérüléseket is találtunk. Tűszúrások a bal alkaron, de sajnos pont akkora sérülések, amik megfelelhetnek Justice zászlós implantátum drótlenyomatainak.

- Ennyire szétszedte az a ribanc az implantátumot?!

Sherlock felpillantott, aztán folytatta.
-  Sajnos igen! Aztán vannak genetikai lenyomatok a hüvelyben.: Neutrális síkosító, spermicid folyadék, nyolc négyzetcentiméter ismeretlen szövet (perzsaszőnyeg), farkas sperma, vargánya. Ezek mind a rendőrök ártatlansága mellett szólnak.
- Hogy miíí?!
- Farkas sperma, és vargánya. A sértett elmondása alapján  felvett jegyzőkönyvből kiderül, hogy előző nap a János hegyi libegőn megerőszakolta egy farkas. Az erőszaktevés közben Erdőszéli Piroska leesett a libegőről és pont a vargányás kosárra esett.
Gergő akkorát csapott az asztalra, hogy minden ott lévő tárgy belerezdült.
- És rendőrsperma? Az niiincs?
A nyomozó a fejét ingatta.
- Talán jobb ez így. Az az igazság, hogy a hölgyike HIV pozitív, meg szifiliszes.
Péternyi Gergő nagyot sóhajtott, kissé megenyhültek a vonásai.
- Akkor nyert ügyünk van! Nincs oda a becsület!
A rendőrfőnök, karjaival az íróasztalra támaszkodva felpattant székéből.


Sherlock Holmes komor arcot vágott, majd lesütött szemmel mondta maga elé.
- Sajnos…van egy kis gond.
- No. Mi az?
A főkapitány arca ismét elkomorult, félelemmel vegyes kíváncsisággal bámulta Holmes-t.
- Az…az, hogy…Erdőszéli Piroska, az olajexportügyi miniszter leánya.
Péternyi Gergő visszarogyott a székére, majd hosszan meredt maga elé, a csendben most semmi nem mozdult. A főkapitány a telefonkészülékére bámult, aztán egy gombot nyomott le és megszólalt.
- Zsuzsika! Jöjjön be, lediktálnám a felmondásomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://realistautopia.blog.hu/api/trackback/id/tr88777996

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mcse training london 2019.04.15. 21:45:34

A politikai újrahasznosításról és a gondolkodás fölöttébb káros voltáról - hacsaknem

Trackback: mcse training courses london 2019.03.03. 23:08:06

A német tankok fenyegetése és ByeAlex 12 pontja - hacsaknem

Trackback: mcse training london 2019.01.14. 11:58:31

Ha rajongsz az amerikai márkákért, a Designer Outlet biztosan törzshelyed lesz - Budapest Butik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása